Roeimarathon 2017

IMG 5766

Op zaterdag 8 april 2017 organiseert CrossFit Gouda samen met Roparun team 293 - Steamwork voor de derde maal een 52 kilometer roeimarathon. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Roparun en wordt gebruikt voor de (na)zorg voor kankerpatiënten. De keuze voor 52 kilometer is een bewuste: dit is 10% van de afstand die tijdens de Roparun van Parijs naar Rotterdam hardlopend, in estafettevorm, wordt afgelegd.

De opzet voor dit jaar is als volgt: een team van 2 deelnemers roeit 52 km, waarbij er steeds om de 15 minuten gewisseld wordt. Nieuw dit jaar is dat ook teams van 3 roeiers mee kunnen doen. In dat geval roeit iedere deelnemer 10 minuten en heeft daarna 20 minuten rust.

We roeien op Concept 2 roeiapparaten. De marathon start om 12.30 uur en duurt de hele middag.

Meedoen?
Wil je meedoen? Dat kan! Schrijf je dan samen met je mede-roeiers(s) in voor deze zware uitdaging voor het goede doel. Teams kunnen zich tot uiterlijk 1 april 2017 inschrijven via info@crossfit-gouda.nl. Vermeld hierbij ook je team-naam.

Sponsoring
De minimale inschrijvingskosten per deelnemer zijn 25 euro. Uiteraard willen we voor het goede doel zo veel mogelijk geld ophalen. Daarom worden deelnemers gestimuleerd om zich zoveel mogelijk te laten sponsoren door familie, vrienden, collega's en andere bekenden.

Via onderstaande link kan er een sponsorbedrag gedoneerd worden. Dit werkt via een beveiligde iDEAL betaling.
http://www.team293-steamwork.nl/index.php/steun-ons/roeimarathon.
Uiteraard kan iedereen deze link doorsturen naar familie, vrienden, collega’s en andere bekenden.

Meer info
Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een e-mail aan info@crossfit-gouda.nl. Informatie over Team 293 Steamwork vind je op www.team293-steamwork.nl. Meer informatie over de Roparun vind je op www.roparun.nl.